Mi tagadás, gyakran leselkedek  a neten... (ki nem?) Sokszor azonban még leselkednem sem kell, elém fut egy-egy poszt, kép, videó ami mellbevág vagy nyakon - és máris az a kényszerképzetem támad, hogy ezt másnak is látni kell!

Mint most például ezt:

Putyin orosz kormányfő és Angela Merkel, Európa nagyasszonya éppen egy szuper járgányt csodálnának, amikor hirtelen egészen más csudálni való fut feléjük, két hosszú lábán fedetlen keblekkel! Biztosan szépek lehetnek azok a mellecskék, mert Putyin a látványtól úgy tárja ölelésre a karját, hogy közben talán már simogatná is.. (jujjj!!!!).... De nem engedik! Az egyik kredenc nagyságú biztonsági őre, gyorsan mozdulva, élőfalként védi meg elnökét a rossztól... Szegény Putyin, mondhatnánk, még ölelkezni sem engedik... Hiába, nem könnyű olykor a világ urainak élete sem... Sok lemondással is jár!

Az amúgy nem annyira ijedős Angie ( állítólag a németek becézik így) riadtan menekül kísérői közé, akik úgy tűnik nem annyira menekülnének... Talán csak nem tetszik nekik a látvány? 

De még mielőtt igazán sajnálni kezdenénk Putyint, hogy lemaradt egy váratlanul jött ölelésről,  olvassuk el a a lány hátán lévő cyrill betűs feliratot...

Háááát... Hogy mi van ráírva? Nem egészen szó szerinti fordításban (mert az nem annyira szalonképes) ez: "Menj, a 3,14csába!

Úgy tűnik ez a videó a tévedések vígjátéka, nem Merkelnek kellene menekülnie, hanem Putyinnak.... vagy az az üzenet a pucér nő hátán nem is éppen Putyinnak szól? Mert hiszen akkor miért akarná ölelgetni az a lány?

Magam nem tudom  eldönteni...

Szerintetek????